Idag är en ny dag, ty denna dag skall användas till hädelse

Jag hatar redan den här dagen, vädret beter sig som en utekväll på Stureplan, det är vitt över-jävla-allt. Jag hatar snö, och mina tankar kring detta fenomen är vida känt. Jag undrar lite var växthuseffekten tog vägen, var är min tropiska hetta?
Just nu skulle jag vilja sitta i en mysig fotölj, med en god bok, en fin whiskey och Sinatra på i bakggrunden.
Jag får ingen hetta, ingen mysig fotölj, inga goda böcker, ingen whiskey, ingen Sinatra.

Gud sitter i sin himmel och hånler åt mig, troligtvis får jag inte dessa saker på grund av att jag inte bett till Gud på länge, Jag tror på vad Hannah säger, och hennes ord är min lag.

Jag är bitter, finns inga tidningsrubriker att klaga på idag.

Aftonbladet, en bra källa till humor



Min första tanke är: Hur strängt straff är det på ett Oplanerat bombdåd, samt vem i helvete gör ett Oplanerat bombdåd?

Lars sitter hemma och bestämmer sig för att gå ut på stan, mitt i ett köpcentra kommer han på
"Jag har ju några kilo dynamit på mig... kanske dags att använda dynamiten"

Är väll inte så att man spontanbombar lite på eftermiddagen. Om jag har fel, och du har erfarenhet av oplanerade eller spontana bombdåd kan du gärna höra av dig till mig.

Olyckspiloten



Jag älsksjar Aftonbladet och Expressen. De kan presentera nyheter som ingen annan.
Vi har Haga-Mannen, Tyskan, Pastorn, Laser-Mannen och nu även Olyckspiloten.
Aftonbladet hänger ut mannen med både namn och bild, hela Olivers pilotkarriär är över, vem vill flyga med Olyckspiloten? Jag vill nog inte ens åka bil med någon som kallas olyckspiloten. Jag tror jag inte att jag ens vill ta en promenad med Olyckspiloten. Det känns som han har ett väldigt olycksbådande namn.

Oliver, 25, störtade i havet i arktis, om inte det var illa nog så var det en dansk man med, alla de som träffat på danska män har nog haft samma tanke som Oliver, alla vi har varit säkra på att vi inte skulle överleva....

Nej Kompis, det är du som är känd

Direktörn brukar inte vara ute ofta på krogen, det hände väldigt ofta förr, men Direktörn prioriterar idag på ett annat sätt.
Men i lördags så var Direktörn med vänner ute på krogen, av gammal vana så började vi på ett sunk-hak i staden där vi bor. I dörren stod han, mannen, myten, legenden...
...Mr.Kåboj.

Mr.Kåboj jobbar som ordningsvakt på detta hak, han tittade på mig, nickade igenkännande för att sedan utbrista:
Vad trevligt det är med lite kändisar här.

Jag svarade honom inte, nog för att Direktörn är relativt känd, men kompis, Mr.Kåboj, det är du som är känd...





Mr.Kåboj har för övrigt en ny frisyr, den ser ungefär ut såhär:


Stackars Liten

Idag kan man läsa på Tessans blogg där hon kritiserar kristendomen lite lätt. En livets ordare (kan man anta) kallad Hanna anser att Terese trakasserar henne och hennes tro, det hela blir en ordfight som inte skådats sen 1734.

Postat av: hannah
Jag tycker du ska sluta trakassera kristendomen. Det är diskriminering mot kristna, och sådant är inte tillåtet i detta land. 2008-12-08 @ 13:37:32 URL: http://hannahslife.blogg.se/

Postat av: Jenny
Hannah, du skojar va? Det är ju självaste Gud som blir påhoppad, inte de kristna...
2008-12-08 @ 13:41:10

Postat av: Tessan
Hannah, Hannah, Hannah...So sue me!
2008-12-08 @ 14:00:44

Postat av: Direktörn
Ang. http://lifeoftessan.blogg.se Hon trakasserar inte kristendomen, hon kritiserar den. Och vi har, så vitt jag vet, yttrandefrihet i Sverige. Om jag tror att Jesus spenderade lite för lång tid i öknen med sina lärljungar, och troligtvis utövade sodomi så får jag tro det, då vi även har religionsfrihet i detta land. Så länge hon, eller jag för den delen, inte går till direkta personangrepp så kan man knappast räkna det som trakasserier.
2008-12-08 @ 14:05:00 2008-12-08 @ 14:21:49

Postat av: hannah
hmm, okej kära direktör.. Om man har yttrandefrihet så länge man inte går till direkta personangrepp som du säger, så får man väl säga att homosexualitet är synd också? eller hur? Det ni gör här är mycket värre.
2008-12-08 @ 14:24:02 URL: http://hannahslife.blogg.se/

Postat av: Johan
 Du Hannah...om den där jävla Gud fanns så skulle han inte sett till att min lillebror dog i cancer när han var 4 år gammal. Du kan dra åt helvete med din jävla tro!
 2008-12-08 @ 14:34:22

Postat av: Jesper vill va din kille

Fan, hannah...vikken idiot du är. Med alla dessa hemskheter som sker i världen, HUR kan man då tro på ngt så banalt som Gud.. Å dirren, amen på den kommentaren du la i hannahs blogg!
2008-12-08 @ 14:41:14

Postat av: Direktörn

Oj Hannah, nu blev en massa homosexuella provocerade. Vad är det som gör Homosexualitet till en synd? Självklart får man tycka att något är fel, men sen ska man ha argument för att backa upp det också... så... Frågan: Varför är Homosexualitet synd?
2008-12-08 @ 14:43:59

Postat av: hannah
Johan, saker som händer behöver nädvändigtvis inte vara guds fel. Jag vet att Gud kan bota och rädda liv, men varför det itne hände din lillebror, det vet jag inte... Kanske ni inte bad till Gud och litade på honom? Till er andra säger jag som svar på kommentaren jag fick i min blogg nyligen, att jag har precis lika mycket argument och anledning som dig, du som skrev detta.... Om inte mer. Men jag trakasserar ingen och förlöjligar inte någons tro.
2008-12-08 @ 15:00:02 URL: http://hannahslife.blogg.se/

Postat av: Direktörn

Du lyckas inte ens svara på en enda fråga Hannah. Desutom så anser du alltså att de som inte ber till gud bör bli straffade för detta? Jag är knappast religös, men om jag inte har helt fel så diggar den kristna guden ALLA människor. Predikade inte Jesus om att man ska sprida kärlek och ta hand om varandra? Borde då inte gud ta hand om även dem som inte ber eller är troende?
2008-12-08 @ 15:05:00

Postat av: Fikarummet på Ericsson i Stockholm
Vi sitter 15 stycken här och engagerar oss i denna diskussion! Hanna för i HELVETE...skulle Johans lillebror forfarande ha levt om dom bett och litat mer på gud??? Helt jävla sanslöst resonemang! Stackars lilla hjärntvättade flicka, sök hjälp att ta dig ur sekten! Hejja Tessan och Dirren!
2008-12-08 @ 15:08:46

Postat av: hannah

 Gud älskar ALLA, ja.. Stämmer. Men han ger sig inte på någon som inte tar emot honom. Om jag säger att jag inte tror på Gud så kommer han inte och tränger sig på. Han vill att vi ska vilja umgå¨s med honom, inte utnyttja honom för att få våra mirakler. Han VILL göra mirakler, men han vill ännu mer ha relation..... Det är itne Gud som dödar. Men vill vi vara i hans beskydd så får vi lära känna honom. Väljer vi att vara utanför hans gemenskap (väljer vi att vara i världen) så får vi dras med världen och alla dess bekymmer. Det är inte ett straff från Gud, för han söker oss för att beskydda oss från allt det där. Det är upp till oss att ta emot hans beskydd. mer frågor välkomna. det är svårt att beskriva något som är övernaturligt så att en människa kan förstå
2008-12-08 @ 15:13:46 URL: http://hannahslife.blogg.se/

Postat av: Taylor
 
Jag tycker Hannah verkar vara en mycket frisk och förståndig människa. Inte alls hjärntvättad av en sekt och med en otäck människosyn. Självklart är cancer ett straff för att man inte ber. Skynda dig att ring alla som sysslar med cancerforskning och meddela att de kan sluta. Tänk vilka pengar vi kan spara. Bara att alla börjar be istället så har vi löst det. Är glad att du inte såg inlägget på min blogg angående religion. Då hade jag väl haft Carola efter mig nu. Usch jag ryser av bara tanken... 2008-12-08 @ 15:15:12 URL: http://www.taylorandseba.bloggspace.se

Postat av: Direktörn

Hannah, du har fortfarande inte svarat på min fråga varför Homosexualitet skulle vara en synd. Om man älskar någon, struntar man inte då i om personen i fråga vill ha en i sitt liv eller inte? Om det fanns en Gud, och han älskade alla, skulle då inte han göra allt för att hjälpa människor, även om alla inte är troende. Om det inte är Gud som dödar, hur kan han då vara den som är i kontroll över livet. "Jag är Alpha och Omega, det första och det sista" - ev. lite omskrivet, men från Uppenbarelseboken Det första, livet, det sista, döden. Hujeda mig Hannah, kan bibeln ha fel? :O
2008-12-08 @ 15:24:09 URL: http://direktorn.blogg.se/

Riktigt intressant diskussion, vi får se vad som händer.

Helgen är till enda, och en ny härlig arbetsvecka har inletts

Godmiddag mitt herskap, Nu är helgen äntligen slut. Vi kan nu återgå till våra arbeten och jobba skiten ur oss. Mycket trevligt. Helgen har bestått i mycket nätverkande. Att vara Direktörn innebär att man alltid måste hålla ögonen öppna för nya affärsmöjligheter. I Lördags stiftade jag bekanskap med en herre vid namn Taylor. En proper herre med fötterna på Jorden.
Du kan läsa om hans äventyr här: http://taylorandseba.bloggspace.se/

Jag vill även passa på att tipsa om Terese, eller Tessan som hon även kallas. Ni kan läsa om hennes äventyr här:
lifeoftessan.blogg.se

Nu skall Direktörn ha möte. Lev väl mina vänner.

Välkommen till Direktörn tar ordet.

Välkommna till denna eminenta blogg. Det finns en tanke bakom bloggens titel, till och börja med, är det jag som skriver som är Direktörn. Sedan har vi delen om "tar ordet". Direktörn får aldrig ordet, Direktörn ber aldrig om ordet. Direktörn TAR ordet. Inga diskussioner.

Att leva som Direktörn är ingen dans på rosor, att vara snygg, framgångsrik och förbannat rolig är ett heltids jobb, desutom är det jobbigt att veta att man är bättre än alla andra, och att sänka sig till alla andras nivår är otänkbart.

Nu bär det av, nu tar Direktörn ordet, stig på, ta plats. Nu åker vi.

RSS 2.0